Kattotyöt Etelä-Karjalassa

Kaipaako kattosi kunnostusta? Vai etsitkö uudisrakennukselle kattojen tekijää? Nämä ja muut kattotyöt hoitaa Saimaan Kate ja Rakennus Oy Imatralla ja lähialueilla. Kotisi on linnasi ja katto sen suoja: huolehdithan siitä siis hyvin. Kun epäilet vuotoa tai huomaat katon rapistuneen, kutsu meidät heti paikalle tekemään kuntotarkastus.

Kattoremontti

Varsinkin kattoremontti kannattaa kilpailuttaa – kysy meiltä tarjousta! Kattoremontit myös usein varataan jo talvella, joten olethan nopeasti yhteydessä. Kattoremontti on syytä tehdä heti, kun epäilet vuotoa. Jos kosteutta pääsee talon rakenteisiin, on vaarana kosteusvaurio. Kutsu meidät paikalle tekemään kuntotarkastus.

Uudisrakentajalle katon rakennus

Rakennatko uutta taloa? Muistathan panostaa kattoon! Peltikatto ja konesaumakatto ovat hyviä vaihtoehtoja, sillä ne kestävät aikaa ja pitävät hyvin vettä. Rakennamme molemmat katot sovitusti ja taidolla.

Lisätietoja peltikatosta

Peltikatto on helppohoitoinen katto. Se kestää aikaa ja soveltuu moneen eri kohteeseen. Profiilipeltikaton alle asennetaan aluskate, joka estää sateen pääsyn talon rakenteisiin. Peltikatto tehdään muotolevyistä, jotka kiinnitetään ruuveilla ja tiivistysrenkailla.

Lisätietoja konesaumakatosta

Konesaumakatto on erittäin tiivis katto. Konesaumakatossa pellit on kiinnitetty toisiinsa kaksinkertaisilla saumoilla, jolloin pelteihin ei tarvitse tehdä reikiä ja katto pitää taatusti kosteutta. Mahdollisia vuotokohtia voivat olla savupiippu ja viemärituuletus, minkä johdosta näissä on oltava erityisen tarkka.

Kysy tarjous kattotöistä

Tarjouspyyntö onnistuu soittamalla tai lähettämällä viestisi sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Kerro meistä kavereillesi