Rakennussaneeraus Imatralla ja lähialueilla

Kaipaako kotisi pientä pintaremonttia tai muuta rakennussaneerausta? Saimaan Kate ja Rakennus Oy tarjoaa myös remontit sisätiloihin kattotöiden lisäksi. Pieni pintaremontti kannattaa, kun olet myymässä, juuri ostanut tai aiot laittaa huoneiston vuokralle. Toimimme Imatralla ja muualla Etelä-Karjalassa. Kysy tarjous remonttitarpeestasi, se kannattaa!

Sisätilojen remonttien lisäksi hoidamme myös kattoremontit, piipun pellitykset, sadevesijärjestelmät ja muut rakennuspeltityöt.

Uusi pinta seiniin

Maalaamalla uusiksi tai laittamalla uuden tapetin piristät huoneiston ulkonäköä. Asuntomarkkinoilla ensivaikutelma asunnosta vaikuttaa paljon. Maalaa tai tapetoi seinät vaaleilla ja raikkailla väreillä ja houkutat varsinkin ensiasunnon ostajia. Kun laitamme seinät kuntoon, voimme samalla asentaa uudet listat.

Lattialla on suuri merkitys

Vuokramarkkinoilla lattia merkitsee paljon. Muovimatto on halpa ja helppo pitää puhtaana, mutta se usein käännyttää luotettavat vuokralaiset ovelta. Valitsemalla laminaatin saat kauniin ulkonäön! Parketti taas on erittäin arvokasta, mutta arvonsa säilyttävää ja oikein miellyttävää jalalle. Ota yhteyttä ja katsotaan, mikä lattia sopii parhaiten huoneistosi tarkoitukseen. 

Kerro meistä kavereillesi