Peltikatto ja konesaumakatto ammattitaidolla Imatralla – Saimaan Kate ja Rakennus Oy

Kattoremontti edessä? Pyydä tarjous!

Kaipaako kattosi kunnostusta? Tai etsitkö uudisrakennukselle kattojen tekijää? Peltikatot ja muut kattotyöt hoitaa Saimaan Kate ja Rakennus Oy Imatralla sekä lähialueilla. Kotisi on linnasi ja katto sen suoja, huolehdithan siitä siis hyvin. Kun epäilet vuotoa tai huomaat katon rapistuneen, kutsu meidät paikalle tekemään kuntotarkastus.

Kattoremontti

Varsinkin kattoremontti kannattaa kilpailuttaa – kysy meiltä tarjous! Kattoremontit varataan myös usein jo talvella, joten olethan nopeasti yhteydessä. Kattoremontti on syytä tehdä heti, kun epäilet vuotoa. Jos kosteutta pääsee talon rakenteisiin, on vaarana kosteusvaurio. Kutsu meidät paikalle tekemään kuntotarkastus.

Kutsu meidät tekemään kuntotarkastus

Katon rakennus uudisrakentajalle

Rakennatko uutta taloa? Muistathan panostaa kattoon! Peltikatto ja konesaumakatto ovat hyviä vaihtoehtoja, sillä ne kestävät aikaa ja pitävät hyvin vettä. Rakennamme molemmat katot sovitusti ja taidolla.


Otathan meihin pikaisesti yhteyttä – autamme mielellämme!

Lisätietoja katoista

Peltikatto on helppohoitoinen katto. Se kestää aikaa ja soveltuu moneen eri kohteeseen. Profiilipeltikaton alle asennetaan aluskate, joka estää sateen pääsyn talon rakenteisiin. Peltikatto tehdään muotolevyistä, jotka kiinnitetään ruuveilla ja tiivistysrenkailla.


Konesaumakatto on erittäin tiivis katto. Konesaumakatossa pellit on kiinnitetty toisiinsa kaksinkertaisilla saumoilla, jolloin pelteihin ei tarvitse tehdä reikiä ja katto pitää taatusti kosteutta. Mahdollisia vuotokohtia voivat olla savupiippu ja viemärituuletus, minkä johdosta näissä on oltava erityisen tarkkana.

Kysy tarjous kattotöistä

Tarjouspyyntö onnistuu soittamalla tai lähettämällä viestisi sivuiltamme löytyvällä lomakkeella