Meiltä onnistuneesti pintaremontti, piipun pellitys ja rakennussaneeraus – Saimaan Kate ja Rakennus Oy Imatra

Jutellaan lisää tarjoustarpeestasi – se kannattaa!

Kaipaako kotisi pientä pintaremonttia tai muuta rakennussaneerausta? Saimaan Kate ja Rakennus Oy tarjoaa remontit myös sisätiloihin kattotöiden lisäksi. Pieni pintaremontti kannattaa, kun olet myymässä huoneistoa, juuri ostanut sellaisen tai aiot laittaa asunnon vuokralle. Sisätilojen remonttien lisäksi hoidamme myös kattoremontit, piipun pellitykset, sadevesijärjestelmät ja muut rakennuspeltityöt. Toimimme Imatralla ja muualla Etelä-Karjalassa. Pyydä meiltä tarjous remontti- tai rakennustarpeisiisi, se kannattaa!

Uusi pinta seiniin

Maalaamalla uusiksi tai laittamalla uuden tapetin piristät huoneiston ulkonäköä. Esimerkiksi asuntomarkkinoilla ensivaikutelma asunnosta vaikuttaa paljon. Maalaa tai tapetoi seinät vaaleilla ja raikkailla väreillä, niin houkuttelet varsinkin ensiasunnon ostajia. Laittaessamme seinät kuntoon voimme samalla asentaa myös uudet listat.

Lattialla on suuri merkitys

Vuokramarkkinoilla lattia merkitsee paljon. Muovimatto on halpa ja helppo pitää puhtaana, mutta se usein käännyttää luotettavat vuokralaiset ovelta. Valitsemalla laminaatin saat kauniin ja tyylikkään ulkonäön, joka varmasti uudistaa kotisi ilmeen. Parketti taas on arvokkain vaihtoehdoista, mutta arvonsa säilyttävää ja miellyttävää jalalle. Ota yhteyttä ja katsotaan, minkälainen lattia sopii parhaiten huoneistosi tarkoitukseen.